Články

Odkazy

Spřátelené weby

JoomlaDev.eu - Vše o vývoji CMS Joomla

Redakční systém WordPress - Nejlepší redakční systém zdarma - WordPress

Anketa

O jakém RS by jste chtěli více článků

Navigace: Úvodní strana Fórum
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Export z joomly do html
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Export z joomly do html
Export z joomly do html Před 1 rok  
Dobrý den,

zajímalo by mě jestli existuje nějaká extenze pro export kompletního webu z joomly do html. Tak abych mohl hotový funkční web zazálohovat na cd.

Předem díky za rady a nápady.

Kamil
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Kamil

Reply Quote

Re:Export z joomly do html Před 1 rok Karma: 2
Ahoj export do html kvuli zaloze je kravina, co kdyz budete chtit pozdeji pridavat dalsi obsah. Lepsi je zazalohovat vsechny soubory a databazi.

V podstate mate dve moznosti, stahnout cely obsah FTP na svuj pc a udelat zalohu databaze pomoci phpmyadmin.

Nebo pokud nemate potrebne znalosti muzete pouzit komponentu Joomla Pack, ktera to vse provede za tebe.

extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/backup/1606
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
admin
Moderator
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 18/08/2009 13:47 Provedl: admin.
Reply Quote

Re:Export z joomly do html Před 1 rok  
Zdarec,

asi jsem to nepopsal úplně přesně - pro mě je důležité aby i samotná záloha byla plně funkční.
Potřebuju mít zálohu, kterou budu moci dát v případě potřeby (spadne net...) na cd a použít na kterémkoli pc - i bez databáze.
Proto mi převod do html připadá jako nejlepší volba - extenzi jsem zatím nenašel, tak teď zkouším najít alespoň prográmek pro stažení celého webu - jestli můžete nějaký doporučit, budu rád.

Díky.
Opiš bezpečnostní kód   
Kamil

Reply Quote

Ale po provedeni ukonu ktere jsem popsal bude web plne funkcni take, pokud budete chtit presunout na jiny hosting staci nahrat zalohu na ftp, nahrat databazi a pak jenom zmenit v konfiguracnim souboru udaje pro pripojeni k databazi a web mate znovu funkcni, ten prevod do html si myslim ze zadna komponenta neexistuje a nevim jak by jste resil pripadne pridavani dalsich clanku kdyby jste cely web prevedl do HTML. Pouzijte ten Joomla Pack vytvori celou zalohu za Vas a je to opravdu nejjednodusi
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Re:Export z joomly do html Před 1 rok  
Zřejmě mi nic jiného nezbude...

Díky za radu.
Kamil
Opiš bezpečnostní kód   
Kamil

Reply Quote

Neni zac,

presouvam tema do sekce Joomla
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra

Ochrana osobních údajů, Mapa stránek,design a kód Klasdesign, Redakční systémy, rs@redakcni-systemy.com 2009
Wifi router a antény , Moje IP, Studuj FEL, Barevné kontaktní čočky