Články

Odkazy

Spřátelené weby

JoomlaDev.eu - Vše o vývoji CMS Joomla

Redakční systém WordPress - Nejlepší redakční systém zdarma - WordPress

Anketa

O jakém RS by jste chtěli více článků

Navigace: Úvodní strana Fórum
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Problém s RSS
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Problém s RSS
Problém s RSS Před 5 měsíce, 4 týdnů Karma: 0
Dobry den.

Mam problem s RSS kanaly Joomly. Projevuje se tak, ze pokud smazu v adresari Cache prislusne soubory (napr. pro rss a atom) a zadam adresu pro dany kanal. RSS se zobrazi na poprve v poradku. Pokud ale provedu prenacteni dane stranky v prohlizeci (F5), zustane prislusny kanal prazdny. Kdyz ale prislusnym souborum v adresari cache nastavim CHMOD = 000, zacne opet vse fungovat (zrejme proto, ze do nich neumozuji zapis).
Chtel bych se proto zeptat, v cem muze byt chyba nebo, a to by bylo mozna jeste lepsi reseni, jak vypnout u RSS kanalu Joomly 1.5.0 cachovani?

Predem dekuji za kazdou odpoved, ktera mi alespon trosku pomuze.
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
gully
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Sound of Šternberk
Reply Quote

Re:Problém s RSS Před 5 měsíce, 4 týdnů Karma: 2
Najedte do RSS kanalu, zvolte pozadovany kanal, a je tam polozka doba cachovani, tam zadejte nulu, melo by bt vypnute...
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Re:Problém s RSS Před 5 měsíce, 4 týdnů Karma: 0
Mohl byste mi prosim blize popsat, kde najdu to nastaveni v administrac - opravdu nevim. Zaroven se omlouvam ze lamersky dotaz. Priste uz si to budu pamatovat
Opiš bezpečnostní kód   
gully
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 12/03/2010 12:30 Provedl: gully.
Reply Quote

Re:Problém s RSS Před 5 měsíce, 4 týdnů Karma: 2
Myslel jsem ze pokud jste nastavoval RSS kanaly buduete tusit

Komponenty>RSS kanály>RSS kanály zvolite si kanal, ktery zobrazujete na strankach (kliknete na nej)
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Re:Problém s RSS Před 5 měsíce, 4 týdnů Karma: 0
Tak to jsme si nerozumeli nebo jsem ja uplne mimo
Mel jsem na mysli, kanaly, ktere generuje system Joomla automaticky na hlavni strane. Pravdou je, ze uz si to presne nepamatuju, ale myslim, ze jsem nic, co se techto kanalu (viz obrazek) nenastavoval.

Opiš bezpečnostní kód   
gully
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 12/03/2010 14:22 Provedl: gully.
Reply Quote

Re:Problém s RSS Před 5 měsíce, 3 týdnů Karma: 2
tak to jsme si fakt nerozumeli Tenhle rss kanal se asi generuje automaticky, po pravde ani nevim ze by se nekde dal nastavit, na internetu jsem k tomu taky zadny info nenasel. Jedina rada, zkusit najit soubor ktery ho generuje a zmenit ho. Dalsi moznost je najit si soubory ktere generuji hlavicky a vymazat ty rss z hlavicky sablony.

Posledni moznost je nainstalovat nakou ctecku jako komponentu.

Trebas zde pouziva BCA RSS syndication tam si muzete vse nastavit.
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra

Ochrana osobních údajů, Mapa stránek,design a kód Klasdesign, Redakční systémy, rs@redakcni-systemy.com 2009
Wifi router a antény , Moje IP, Studuj FEL, Barevné kontaktní čočky