Články

Odkazy

Spřátelené weby

JoomlaDev.eu - Vše o vývoji CMS Joomla

Redakční systém WordPress - Nejlepší redakční systém zdarma - WordPress

Anketa

O jakém RS by jste chtěli více článků

Navigace: Úvodní strana Fórum
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

rozbalovací menu
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: rozbalovací menu
rozbalovací menu Před 11 měsíce, 3 týdnů  
Dobrý den,

mám takový problém. V menu (pozice - horizontální) používám rozbalovací menu (3 úrovně). Bohužel mi to moc nefunguje - další úroveň se zobrazí vždy až po tom co na nadřazenou úroveň kliknu. Pak dojde k reloadu stránky a pak se při najetí myší začne rozbalovat nižší úroveň - ale pouze ta o jeden stupeň nižší a pouze pod jednou konkrétní záložkou na kterou jsem klikl. Pokud kliknu na jinou - začnou se mi podkategorie zobrazovat zase tam a pod tou první už ne

Myslel jsem že problém je cache, ale když jsem ji zapnul, přestalo menu fungovat úplně.

Předem děkuju za jakýkoli návrh.

Kamil
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
kamil

Reply Quote

Re:rozbalovací menu Před 11 měsíce, 3 týdnů  
zdravim,

no horzintalni rozbalovaci menu se dela tezko bez JS, prvni moznost je pouzit tzv. start a end level v nastaveni modulu menu. Vytvorite si napriklad v sablone tri pozice pod sebou a kazde urovni menu nastavite jiny start a end level. Je to popsane v tomto clanku. www.redakcni-systemy.com/index.php/jooml...nu-modul-modmainmenu

Druhou moznost je udelat menu rozbalovaci jiz pri najeti mysi s pouzitim JS. Pokud zadate do googlu "js horizontal menu" tak urcite neni problem nejake stahnout hodit javascript do sablony a upravit spravne pro tridy ktere joomla u menu zobrazuje.

Posledni moznosti, pokud nechcete js upravovat sam je nainstalovat nejakou extenzi menu ktera to udela za vas. Nektera menu najdete zde: extensions.joomla.org/extensions/structu...igation/menu-systems
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Kalby

Reply Quote

Re:rozbalovací menu Před 11 měsíce, 3 týdnů  
Mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď.

Kamil
Opiš bezpečnostní kód   
kamil

Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra

Ochrana osobních údajů, Mapa stránek,design a kód Klasdesign, Redakční systémy, rs@redakcni-systemy.com 2009
Wifi router a antény , Moje IP, Studuj FEL, Barevné kontaktní čočky