Články

Odkazy

Spřátelené weby

JoomlaDev.eu - Vše o vývoji CMS Joomla

Redakční systém WordPress - Nejlepší redakční systém zdarma - WordPress

Anketa

O jakém RS by jste chtěli více článků

Navigace: Úvodní strana Fórum
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

RS WiX.com
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: RS WiX.com
RS WiX.com Před 9 měsíce  
Dobrý den,
nedávno jsem nalezl redakční systém Wix.com. Pracuje se v něm jako ve wysiwyg editoru, ale zatím jsem nenalezl zda je zdarma a pokud je zdarma, jak uploadnu web na internet do domény například od ic.cz?

Předem děkuji za odpověď.
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Senicus

Reply Quote

Re:RS WiX.com Před 9 měsíce Karma: 2
Já osobně s tímto RS nemám zkušenosti, ale co jsem tak procházel jejich stránky vypadá to že je založený na flash (možná flex) technologii. Nějaká free verze zřejmě existuje ale musíte si u nich vytvořit účet a musíte používat jejich doménu na které bude samozřejmě reklama, za premium účet si potom můžete stránky přesunout na Vaši doménu bez reklam atd. Takže pokud chcete na ic.cz buď zvolte jiný RS nebo si připlaťte za premium účet
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
admin
Moderator
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Reply Quote

Odp.:RS WiX.com Před 6 měsíce, 2 týdnů  
Stim to editorem jsem drive pracoval a jak uz zde je psano tak premium a nebo je zde druha moznost presmerovani stranek
Opiš bezpečnostní kód   
Look-asS

Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra

Ochrana osobních údajů, Mapa stránek,design a kód Klasdesign, Redakční systémy, rs@redakcni-systemy.com 2009
Wifi router a antény , Moje IP, Studuj FEL, Barevné kontaktní čočky