Články

Odkazy

Spřátelené weby

JoomlaDev.eu - Vše o vývoji CMS Joomla

Redakční systém WordPress - Nejlepší redakční systém zdarma - WordPress

Anketa

O jakém RS by jste chtěli více článků

Navigace: Úvodní strana Fórum
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Instalace RS ZDARMA
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Téma: Instalace RS ZDARMA
*
Instalace RS ZDARMA Před 1 rok Karma: 2
Až odvolání platí akce Instalace redakčního systému zdarma, více informací viz.: www.redakcni-systemy.com/index.php/compo...emu-a-sablony-zdarma

Sem pište svoje požadavky. Neuvádějte prosím přihlašovací údaje k serverům, pouze svůj email, účel ke kterým budou stránky sloužit a typ hostingu.
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
admin
Moderator
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 06/09/2009 23:14 Provedl: admin.
Reply Quote

Re:Instalace RS ZDARMA Před 11 měsíce  
Dobrý den, měl bych zájem o instalaci Joomly a hotového template, ktery jsem si objednal na netu. Co pto to mohu udělat? Děkuji.

marek.kindernay@nova.cz
Opiš bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Marek Kindernay

Reply Quote

Re:Instalace RS ZDARMA Před 11 měsíce Karma: 2
Dobrý den budeme Vás brzy kontaktovat na uvedeny mail.
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Re:Instalace RS ZDARMA Před 10 měsíce  
Dobrý den,
pokoušela jsem se předělat šablonu u mého obchodu od prestashopu, ale nějak se mi to pokazilo a místo textových polí mi to ukazuje českou vlaječku. Chtěla bych to buď opravit nebo přeinstalovat i s tou šablonou.

můj email: dkaluzikova@c-box.cz
Opiš bezpečnostní kód   
Dagmar Kalužíková

Reply Quote

Re:Instalace RS ZDARMA Před 9 měsíce, 2 týdnů  
dobrý den, je stále možnost instalace prestashopu. nemohu ho nainstalovat na webzdarma. dekuji. charvy13@seznam.cz
Opiš bezpečnostní kód   
jan charvat

Reply Quote

Re:Instalace RS ZDARMA Před 9 měsíce, 2 týdnů Karma: 2
zdravim,

ano nabidke je stale aktualni, bohuzel vsak na webzdarma a jine freehostingy vzhledem k jejich ne prilis povedene konfiguraci a rychlosti serveru neinstalujeme.

Doufame ze toto chapete, ale s instalaci na ic, wz, apod je mnoho starosti, zasahy do zdrojovych kodu a mnoho nastavovani, proto toto neni mozne. Pokud budete mit vlastni hosting muzete napsat Admin
Opiš bezpečnostní kód   
admin
Moderator
graph
Reply Quote

Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra

Ochrana osobních údajů, Mapa stránek,design a kód Klasdesign, Redakční systémy, rs@redakcni-systemy.com 2009
Wifi router a antény , Moje IP, Studuj FEL, Barevné kontaktní čočky